Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوه‌نامه اجرایی تسهیلات کمک ودیعه مسکن سه روز پیش ابلاغ شد تا شرایط لازم متقاضیان برای دریافت این وام در سال جاری به بانک‌ها برای اجرا اعلام شود.

سقف این تسهیلات برای سال جاری در تهران، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و سایر شهرها به ترتیب ۱۰۰، ۷۰ و ۴۰ میلیون تومان است.

همچنین، دوره بازپرداخت این تسهیلات که اعطای آن از محل منابع بانکی موضوع ماده (۴) قانون جهش تولید مسکن (در سقف کلی ۴۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱) انجام خواهد شد، حداکثر ۵ ساله و نرخ سود آن نیز ۱۸ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کدام بانک‌ها ودیعه مسکن می‌دهند؟

بررسی دستورالعمل اجرایی این تسهیلات نشان می‌دهد که ۲۰ بانک شامل بانک‌های مسکن، ملی، سپه، پست بانک، صادرات، تجارت، ملت، رفاه کارگران، کارآفرین، سامان، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد، سینا، آینده، شهر، گردشگری، ایران زمین، خاورمیانه و موسسه اعتباری ملل ملزم به پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن هستند.

سهم هر یک از این بانک‌ها نیز به شرح زیر است که بانک مسکن با سهم ۷۰۰۰ میلیاردی و بانک ایران زمین با ۱۰۰ میلیارد تومان به ترتیب بیشترین و کمترین سهم در پرداخت کمک ودیعه مسکن را خواهند داشت.

نام بانک  سهمیه در پرداخت ودیعه مسکن (میلیارد تومان)
مسکن   ۷۰۰۰
ملی ۳۵۰۰
سپه ۲۴۰۰
پست بانک ۲۶۰
صادرات ۴۷۰۰
تجارت ۴۶۰۰
ملت ۴۷۰۰
رفاه کارگران ۲۱۵۰
کارآفرین ۱۳۰۰
سامان ۱۳۰۰
اقتصاد نوین ۱۵۷۰
پارسیان ۷۲۰
پاسارگاد ۲۸۰۰
سینا ۴۶۰
آینده ۱۳۰۰
شهر ۳۷۰
گردشگری ۱۳۰
ایران زمین ۱۰۰
خاورمیانه ۴۳۰
موسسه اعتباری ملل ۲۱۰

علاوه بر این، سهمیه هر استان از کمک ودیعه مسکن نیز مشخص شده که براساس آن، تهرانی‌ها با ۹۹۹۴ میلیارد تومان و سمنانی‌ها با ۱۸۱.۱ میلیارد تومان به ترتیب بیشترین و کمترین سهم از ودیعه مسکن را دارند.

بنابراین، تقریبا ۲۵ درصد از منبع ۴۰ هزار میلیاردی ودیعه مسکن متعلق به تهرانی‌هاست.

استان‌ها  سهمیه در دریافت ودیعه مسکن (میلیارد تومان)
آذربایجان شرقی ۱۵۸۵.۲
آذربایجان غربی ۱۱۶۲.۹
اردبیل ۵۵۷.۷
اصفهان ۲۵۴۲.۷
البرز ۱۶۵۱.۲
ایلام ۳۱۲.۴
بوشهر ۲۰۳.۹
تهران ۹۹۹۴
چهار محال و بختیاری ۴۸۱.۴
خراسان جنوبی ۲۷۷.۹
خراسان رضوی و شمالی 

۳۷۲۱.۹

و

۴۷۶.۶

خوزستان ۲۵۵۲.۹
زنجان ۵۲۲.۸
سمنان ۱۸۱.۱
سیستان و بلوچستان ۳۳۶.۲
فارس ۲۰۷۳.۸
قزوین ۸۲۸.۹
قم ۸۵۶.۸
کردستان ۹۳۴.۵
کرمان ۶۶۳.۱
کرمانشاه ۱۲۵۵.۸
کهگیلویه و بویراحمد ۴۷۶.۱
گلستان ۵۱۱.۴
گیلان ۱۱۸۹.۱
لرستان ۱۱۷۵.۸
مازندران ۱۱۹۸.۶
مرکزی ۱۱۷۵.۸
هرمزگان ۷۳۲.۸
همدان ۸۹۶.۲
یزد ۳۹۱.۶

منبع: فردا

کلیدواژه: وام اجاره مسکن کمک ودیعه مسکن کمک ودیعه مسکن میلیارد تومان بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !

به گزارش پارس نیوز، علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم؛ بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.​

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.​

طراح طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را با قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود: ساماندهی سکوهای ثبت آگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده از مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها را از دیگر محورهای این مصوبه برشمرد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • خبر خوش برای مستاجران